Til Virksomheden.

For at sikre dine medarbejder de bedste forhold, skal synet også være en forudsætning for en effektiv arbejdskraft. Man mister sin effektivitet hvis øjnene ikke kan klare opgaverne foran skærmen. Alle over 40 år er potentielle for dette fænomen, øjne bliver trætte sidst på dagen, kan ofte få hovedpine og nakkesmerter.

En firmaaftale med hjemmeoptik sikrer en nem og økonomisk løsning for virksomheden. Den vil sikre medarbejdernes evne til at yde det bedste foran skærmen og ikke sænke tempoet fordi øjnene bliver trætte. Vi tilbyder rådgivning hvordan indretningen på arbejdspladsen kan gøres ergonomisk bedre og sikre at ergooptikken (styrkerne til skærmbrillerne) passer til de afstande medarbejderen har behov for.

Vi har de nyeste/bedste glasløsninger fra Shamir, som sikre de bedste forudsætninger til skærm /- terminalbriller. se mere: på https://www.youtube.com/watch?v=an0imLVbqZk

Vi kan levere alle former for skærmbriller til alle situationer.

Fordele ved ét besøg af Hjemmeoptik

  • Hjemmeoptik kører ud til virksomheder som ønsker at spare på skærmbrillebudgettet og som samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Vi gør det nemt,billigt og sikkert for jer.
  • Skærmbriller er en personaleudgift og moms på indkøb af skærmbriller kan fradrages fuldt ud.
  • Tid er penge!  Vi gør det nemt, billigt og sikkert for virksomheden og medarbejderne, og det bliver gjort i arbejdstiden og ikke når man har fri.
  • Mindsker de typiske fejl, som kan forekomme i en klinik, da vi opmåler på stedet.  Vi afprøver lige dér, hvor skærmen står i forhold til medarbejder plads . Dette sikre de bedste resultater første gang!

Ét besøg fra hjemmeoptik består i:

  • Konsulentarbejde. Vi vurdere forholdene på hver enkelt medarbejders plads. Vi giver rådgivning omkring indretning, hvis miljøet er dårligt for medarbejder. Vi vil kunne finde forbedringer på bedre ergonomiske løsninger.
  • Optiker. Vi behovsafdækker medarbejders arbejdsopgaver, opmåler på stedet og sørger for at styrkerne passer til de forskellige afstande, medarbejder har behov for. Det hele bliver afprøvet på stedet og godkendt at medarbejder.
  • Valg af brille i den indgåede stelpakke.
  • Brillen bliver leveret og tilrettet til medarbejderen ca. 14 dage efter besøget. Der kontrolleres at skærmbrillen virker efter forholdene og ønskerne fra medarbejder.

Vi har et stort udvalg af smarte moderigtige skærmbrillestel.

Der vil være 25 % rabat på øvrige stel og glas i hjemmeoptikerens stel og glasudvalg + solbriller.

Husk at det er lovpligtigt at sikre dine medarbejdere skærmbriller, hvis de har behov.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.