Sikkerhedsbriller

Til virksomheden.

For at sikre dine medarbejders øjne mod udefrakommende genstande, fragmenter eller påvirkning af kemiske gasser eller syrer under produktion, bør alle bære sikkerhedsbriller. Disse regler bliver overholdt alle steder og sikkert også på din virksomhed. Det er virksomheden som skal stå for disse omkostninger til medarbejder. Også til dem som har synsfejl, som måske allerede bruger sin private brille, som ikke stiller sikkerhedskrav for mange af disse opgaver.

Vi tilbyder at lave sikkerhedsglas til dine medarbejder med synsfejl og dem som har svært ved tætte opgaver. Vi kommer til virksomheden og laver synsprøven ved medarbejders arbejdsområde og sikre at styrkerne passer til de forhold han ønsker. Medarbejder sparer tid da det bliver gjort i arbejdstiden.

Hjemmeoptik tilbyder de nyeste sikkerhedsbriller med det smarteste design og komfort fit. Der er individuel tilpasning til hvert stel, så det sidder sikkert og komfortabelt i alle situationer. Dine medarbejder vil have lyst til, at have udstyret på hele dagen. Vi er meget konkurrence dygtige på vores sikkerhedsbriller, også på de "helt" billige, som kan bruges af alle. Ved ét aftalt møde, hvor alle medarbejder er samlet, kan der blive præsenteres de forskellige modeller, som kan prøves, ses og mærkes.

Der vil være yderlige 25% til alle medarbejder på øvrige sikkerhedsbriller, briller, solbriller og glas.

Kilde:

www.arbejdstilsynet.dk/da/regler/at-vejledninger/oe/d-5-8-ojenvaern.aspx